2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

Muhasebe ve Vergi Bölümümüze 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilere yönelik 12.10.2023 Perşembe günü saat 12:00'de MYO 5 dersliğinde oryantasyon eğitimi yapıldı. Sayın Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Sezar KARACA tarafından yeni gelen öğrencilerimize yönelik açılış konuşması ile program başladı. Tüm bölüm öğretim elemanlarımızın katılımı ile özellikle 1.Sınıf öğrencilerimize, Bartın il tanıtımı, üniversite, meslek yüksekokulu, öğrenci ile ilgili tüm konular, mevzuat ve yönetmelikler, kariyer planlama ve etkinlikler vb. belirlenen birçok konu başlıklar halinde Öğr. Gör. İbrahim AYDAŞ tarafından sunuldu. Üniversitemiz tarafından yürütülen sıfır atık projesi, enerji verimliliği ve bağımlılık ile mücadele konularında detaylı bilgi verildi. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDREM) hakkında bilgi verilerek, merkez tarafından hazırlanan video öğrencilerimize izletildi. Öğrencilerimizde gelen sorular bölüm başkanımız ve diğer öğretim elemanları tarafından cevaplanarak eğitim sonlandırıldı.

Ailemize yeni katılan tüm öğrencilerimize tekrar hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Meslek eğitimleri ve çıktıkları bu kariyer yollarında başarılar dileyerek, her daim yanlarında olduklarımızı ifade ediyoruz.