Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe Bölümü Öğrencilerinin Ziyareti

Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe Bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından 6 Mart 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuza ziyaret düzenlenmiştir. Muhasebe ve Vergi Bölümümüz öğretim elemanları tarafından bölüm ve Meslek Yüksekokulumuz hakkında öğrencilere bilgiler verilerek, Meslek Yüksekokulumuz laboratuvarları, yemekhane ve kütüphane gezilmiştir. Sonrasında öğrenciler, bölümümüz ikinci sınıf öğrencilerinin Bilgisayarlı Muhasebe dersine katılarak, muhasebecilik mesleğinin geleceği, e-fatura, e-dönüşüm ve akıllı entegrasyon süreci hakkında Sayın Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa FINDIK Beyin, katılımıyla düzenlenen seminere katılmışlardır. Ziyaret okul kantinimizde öğrencilerimize yapılan ikram ile sonlanmıştır. Bu ziyarette bizlere katkılarını sunan Meslek Yüksekokulu Yönetimine teşekkürlerimizi sunuyor, tüm öğrencilerimize canı gönülden başarılar diliyoruz.