Muhasebede Teknoloji Kullanımı Semineri

06.03.2024 Tarihinde saat 13:30’de Bilgisayarlı Muhasebe Dersimiz içerisinde Sayın Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa FINDIK ve Sayın Canan MOTORCU Tarafından Muhasebede Teknoloji Kullanımı kapsamında e-fatura, e-dönüşüm ve akıllı entegrasyon süreci konulu seminer düzenlendi. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimizin güncel teknolojik uygulamaları öğrenmesi için oldukça verimli bir seminer gerçekleştirildi. Aynı zamanda okulumuzu ziyaret eden Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe Bölümü öğrencileri de seminerin ikinci bölümüne katıldılar. Bu öğrencilerimize, muhasebe meslek elemanı ve mali müşavir olma süreçleri Sayın Mustafa FINDIK tarafından anlatıldı. Lise öğrencileri ile öğrencilerimiz tanıştılar.

Bu etkinlik için Sayın Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa FINDIK Beye ve Sayın Canan MOTORCU Hanımefendi’ye teşekkürlerimizi sunuyor, işlerinde başarılar diliyoruz.