Muhasebe ve Vergi Bölümünün Dış Paydaşı Bartın SMMM Odasına Ziyaret Gerçekleştirildi

Muhasebe ve Vergi Bölümü olarak Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezar KARACA, öğretim elemanlarından Doç. Dr. Hakan GÜNEŞ, Öğr. Gör. Esra AKAY TİRKAKİOĞLU, Öğr. Gör. Nuh Ali TÜREL ve Öğr. Gör. İbrahim AYDAŞ tarafından bölümün en önemli dış paydaşı olan Bartın SMMM odasına ziyaret gerçekleştirildi. Oda Başkanı Tuncay MADEN, Eğitim Komisyonu Üyesi SMM Mustafa FINDIK ve Bahar ÇETİN ile yapılan toplantıda Kasım Ayı içerisinde SMMM odası desteğiyle Panel yapılması planlandı. Ayrıca muhasebe meslek alanında güncel gelişmeler değerlendirildi. Bu gelişmeler ışığında 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ders planı için dış paydaş görüşü alındı ve bu doğrultuda programa mesleki yeterliliği artıracak şekilde zorunlu ve seçmeli ders konulması gerekliliği vurgulandı.  Bölümümüz olarak dış paydaşımız Oda Başkanı Tuncay MADEN’e ve oda yönetimine misafirperverliklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.