Muhasebe ve Vergi Bölümü 20. Yılında Mezunları ile Buluştu

Bölümümüz mezunları 20. Yılında yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Öğr. Gör. Esra Akay Tiryakioğlu moderatörlüğünde çevrimiçi gerçekleştirilen buluşmaya, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Ayşe Genç Lermi, Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Sezar Karaca ve öğretim görevlilerinin yanı sıra çok sayıda mezun öğrencimiz katıldı. Çoğu özel sektörde iş sahibi olan ve kamuda önemli kadrolarda halen çalışmakta olan, yükseköğrenime lisans ve yüksek lisans düzeyinde devam eden mezun öğrencilerimizin anılarının paylaşıldığı etkinlikte hasretler bir nebze de olsa giderildi. Mezunlarımızla olan işbirliğinin geliştirilmesi ve bu tür etkinliklerin gelenekselleşmesi konusunda fikir alışverişinde bulunulduktan sonra etkinliğin 21. Yılda da devam etmesi kararı alındı.

Etkinliğimize katılan tüm mezun öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza bölümümüz adına teşekkür ederiz.