image/svg+xml
image/svg+xml

Kariyer Sahibi Mezunlarımız, Öğrencilerimize İş Hayatı ve Mesleki Deyimler Konulu Seminer Verdi

09.12.2022 Tarihinde Saat 11:00’de Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. Sınıf öğrencilerimize, 2004-2005 dönemi mezunlarımızdan şu an İstanbul’da serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak çalışan  Sayın SMMM Arif  YILMAZ, Bartın’da çeşitli inşaat malzemeleri üretimi yapan iş adamı Sayın Atıl KÖSEOĞLU tarafından MYO 5’de kariyer planlama ve geleceğe yönelik çeşitli konularda seminer verildi. Sayın Öğr. Gör. Esra AKAY TİRYAKİOĞLU tarafından organize edilen ve Öğr. Gör. İbrahim AYDAŞ’ında katıldığı seminer oldukça verimli oldu.

Öğrencilerimiz, serbest muhasebeci ve mali müşavirlik mesleği, iş hayatı ve mezuniyet sonrası kariyer planlama ile ilgili karşılaşacakları birçok konu hakkında sorularına, eskimeyen mezunlarımızdan bilgi ve tecrübe aktarımı şeklinde içtenlikle cevaplar aldılar. Öğrencilerimizin geleceğe umutla bakmaları ve kendilerini mesleki yeterlilik ve dijital dünyanın gerektirdiği donanım ile donatmaları konusunda çalışmaları gerektiği ifade edildi. Samimi ve içten bir hava ile yapılan seminer ile eskimeyen mezunlarımızda, tekrar mezun oldukları okullarına gelmelerinden çok mutlu olduklarını ve ayrı bir duygu içerisinde olduklarını dile getirdiler.

Seminer sonunda katılımlarından dolayı Öğr. Gör. Esra AKAY TİRYAKİOĞLU tarafından, Sayın SMMM Arif YILMAZ’a, İş Adamı Sayın Atıl KÖSEOĞLU beylere teşekkür belgesi takdim edildi. Biz de vermiş oldukları bu içten bilgi ve tecrübe aktarımlarından kendilerine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz…
  • Öğrencilerimize 2023-2024 Yaz Dönemi Stajı Konusunda Bilgilendirme

  • 2023-2024 Bahar Dönemi Vize Öncesi 1. Sınıf ve 2. Sınıf Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

  • Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe Bölümü Öğrencilerinin Ziyareti

  • Muhasebede Teknoloji Kullanımı Semineri

  • 2023-2024 Güz Dönemi 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 2023-2024 Güz Dönemi 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 2023-2024 Güz Dönemi Uluslararası Öğrencilerimize Yönelik Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 2023-2024 Güz Dönemi 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 2023-2024 Güz Dönemi 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Hakan GÜNEŞ'in editörlüğünde kaleme alınan "Uluslararası Ticarette Güncel Sorunlar" kitabı yayımlandı.