2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Muhasebe ve Vergi Bölümü, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi. Öğrencilerimizin üniversitemize adaptasyonunu sağlamak amacıyla 7 Ekim 2021 tarihinde saat 11:30’da Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsündeki konferans salonunda gerçekleşen eğitim, bölüm öğretim elemanları ve programımıza kayıtlı 66 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezar Karaca tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan oryantasyon eğitiminde Bartın ili, üniversitemiz ve bölümümüz tanıtılarak üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, çift ana dal programı ve istihdam olanakları gibi birçok konuda Öğr. Gör. İbrahim Aydaş tarafından bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim, öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.

• Öğrencilerimize 2023-2024 Yaz Dönemi Stajı Konusunda Bilgilendirme

• 2023-2024 Bahar Dönemi Vize Öncesi 1. Sınıf ve 2. Sınıf Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

• Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe Bölümü Öğrencilerinin Ziyareti

• Muhasebede Teknoloji Kullanımı Semineri

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

• 2023-2024 Güz Dönemi Uluslararası Öğrencilerimize Yönelik Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Hakan GÜNEŞ'in editörlüğünde kaleme alınan "Uluslararası Ticarette Güncel Sorunlar" kitabı yayımlandı.